Det er et svært fornøyd Stavanger-lag som nå melder at de har fylt en viktig posisjon og at troppen er komplett før sesongen braker løs mot Sarpsborg 08 1. april.

Den 24 år gamle spissen Peter Christiansen er klar for Viking etter en overgang fra Sønderjyske verdt 600 000 euro (Ifølge Transfermarkt)

Les: Ronny Deila vil friske opp spansken

«målscorer, en bakromsspiller som er veldig direkte på mål og har en god statistikk med tanke på mål og målgivende»

Sportssjef Erik Nevland sier til Viking sine sider at troppen er komplett. «Vi er veldig fornøyde med å ha landet Peter. Det er en spiller vi har identifisert ganske tidlig, som har de egenskapene og kvalitetene vi var på jakt etter i denne posisjonen».

Jeg gleder meg veldig, dette er et stort skritt for meg og jeg kommer til en stor klubb hvor jeg føler jeg kan utvikle meg godt. Jeg har hørt mange gode ting om Viking og måten de spiller på, om støtten fra byen og fra fansen, sier Christiansen til Vikings nettside.

«Det er en spiller vi har identifisert ganske tidlig, som har de egenskapene og kvalitetene vi var på jakt etter i denne posisjonen» sier Nevland.

Sønderjyske spiller på nivå to i Danmark. 24 år gamle Christiansen har notert seg for 17 mål på 22 kamper denne sesongen.

Les: Spillerne gitt beskjed hva de synes om en retur til Manchester United for Mason Greenwood