title

Den norske spissen Ohi Omoijuanfo har litt av en historie å fortelle etter han forlot Molde for litt over et år siden. Han landet i den serbiske klubben Røde Stjerne.

Til tross for 12 mål på 24 kamper var det ingen tolmodighet til klubben da han fikk en skade. – Som han forteller til Eurosport ble han frosset ut og fullstendig mistet gleden med fotball. – en glede som han har funnet tilbake til i den danske Superligaklubben Brøndby. «Jeg fikk en leggskade og etter det hentet de inn en ny spiss. Så ble jeg frosset ut og kunne ikke spille. Jeg ble fortalt at jeg ikke ville få sjansen til å presentere meg.»

Les: Chelsea «holder samtaler» med Ruben Amorim om managerjobben

ads

«Jeg ble rett og slett frosset ut av klubben. Så det var ingen vits å stå der og kjempe for noe som ikke ville fungere»

Etter bare en halv sesong i Serbia ble han «reddet» til Danmark, hvor det virkelig har gått bra. Så langt har han scoret ni mål på 17 kamper.

«Selv om jeg ikke hadde vært der på lenge, begynte jeg å miste fotballgleden og selvtilliten. Det var ingen tvil om at jeg måtte gå».

– Jeg har det veldig bra. Det har selvfølgelig vært litt vanskelig for laget de siste kampene hvor vi har tapt. Det er alltid vanskelig for en fotballspiller når du føler at du fortjener mer. Men det er fotball.

– For min egen del føler jeg at det har gått bra, avslutter han.

Les: En helt spesiell plan bak ansettelsen av Dean Smith