OB-fansen kan sette seg til julebordet med avklaring på hvem som skal ha ansvaret for laget fra 1. januar.

Søren Krogh, som til nå har vært midlertidig hovedtrener for fynboene, overtar plassen permanent, melder OB nå på sine nettsider.

– Vi har hatt en god prosess i forbindelse med rekrutteringen av ny hovedtrener, hvor vi startet med et større kandidatfelt, som så ble snevret inn til en shortlist med tre hovedkandidater vi intervjuet, hvorav Søren Krogh var en.

– Målet har vært å finne den kandidaten som på kort sikt kan sikre OB en plass i 3F Superliga kommende sesong, og som på sikt kan delta i arbeidet med å bygge trenings- og konkurransekulturen. som klubben ønsker å utstråle, sier Björn Wesström, fotballdirektør i OB.

Les på Sporten: Sender Frederik Holst hjem etter bare tre kamper


– I Søren får vi en hovedtrener som har fotballferdighetene, verdiene og personligheten som vi søkte for rollen i denne rekrutteringsprosessen. Søren har et klart bilde av hva som førte klubben til den situasjonen vi er i akkurat nå, noe som er en stor fordel i arbeidet som planlegges for oppstarten i januar.

– Søren og jeg er for tiden i gang med å se om det er justeringer vi må gjøre i trenerteamet og den spillende troppen ut fra de prioriteringene som Søren ønsker, sier Björn Wesström.

Søren Krogh og resten av laget samles igjen i Ådalen torsdag 4. januar, hvor årets første trening starter.

OB tilbringer vinteren på niendeplass i landets øverste lag – tre poeng foran Vejle under nedrykksstreken.