title

Den danske fotballstjernen Nicky Bille soner sin straff med fotlenke, vel det var helt frem til fredag. Nå er han sendt til fengsel.

Ekstra Bladets skriver at Nicki Bille brøt vilkårene for fengsel med et ankel fredag, og det er grunnen til at han nå er fengslet, advokat Asser Gregersen bekrefter han er i fengsel, men sier samtidig at han snart er ute igjen.

Les: Vejle hovedtrener etter 4-1 seier: En jevn kamp

ads

«Det har vært uregelmessigheter i straffen til Nicki, og derfor er han administrativt overført til et fengsel mens saken etterforskes, skriver advokaten i en tekstmelding og bemerker at eks-fotballspilleren ikke forventer å forbli i fengsel».


Nicki Bille ble dømt til fire måneders fengsel for vold, trusler og besittelse av narkotika, men må, som alle andre, kun soner 2/3 av dommen.

Les på Sporten: Arturo Vidal på plass i Milano

Den 32 år gamle spissen med fortid i klubber som FC Nordsjælland, Villarreal, Rosenborg og Evian fikk sparken i Lyngby i 2018, kort tid etter at han ble arrestert for å ha truet en syklist med luftpistol og for besittelse av narkotika.

I tillegg til den episoden ble han dømt for vold mot en dørvakt foran et diskotek, samt trusler mot en sykepleier som tok seg av ham etter at han ble skutt i armen like etter jul det året. Nicki Bille anket dommen til High Court, men ombestemte seg i siste øyeblikk og mottok i stedet dommen fra Københavns byrett.

Etter et mislykket opphold i den danske ligaklubben Ishøj, har Nicki Bille nylig vært tilknyttet Værebro Boldklub, som spiller i den sjællandske ligaen.

Nicki Bille har tidligere sett et fengsel fra innsiden da han sonet en 30-dagers dom i Frankrike for vold mot en kvinne og besittelse av narkotika.