title

I vinter kom Mix til Stabæk og trente sammen med sitt gamle lag og ungdomsklubb, Stabæk. Det ga selvsagt forhåpninger hos mange fans om spill i Norge denne sesongen. Odense var aktuell en stund, men til slutt falt valget på Allsvenskan.

Mikkel «Mix» Diskerud meldte overgang fra New York City til Manchester City i 2018 (Samme eier). I fjor spilte amerikaneren, som er oppvokst i Norge, for Ulsan Hyundai i Sør-Korea og svenske IFK Göteborg i Sverige.

Det at han fortsetter i Sverige, men ikke i Gøteborg var noe Mix trengte å tenke litt over.

ads

«Jeg ser fram til å spille konkurransepreget fotball igjen etter måneder med pandemisk forsiktighet», skriver «Mix» på twitter.

Tidligere i vinter var Diskerud på Nadderud og trente med gamleklubben Stabæk. Manchester City-spilleren fikk også flere minutter i treningskampen mot tsjekkiske Banik Ostrava, men kontrakt og comeback i Stabæk-drakten ble det altså ikke for 29-åringen.

«Når det kommer til valget av klubb har min kjære partner og mor til min nyfødte datter påvirket valget mitt. Egosentrismens æra er kanskje over»


Det skal dreie seg om et korttidslån for Diskerud. Helsingborgs IF-trener Olof Mellberg er strålende fornøyd med å ha landet en avtale med amerikaneren.