I sommer tar Brøndby farvel med ungdomstrener John Ranum Jensen, som har vært i klubben siden 1979. 60 år gamle John Ranum Jensen trekker seg dermed som ungdomstrener etter ikke mindre enn 41 år i klubben.

John Ranum har vært trener i Brøndby siden 1979 og ble i 1995 den første heltids-ungdomstreneren i klubben.

Les: Jess Thorup erstatter Ståle Solbakken i FC København

  • Som trenernavn kommer de ikke mye større i forhold til talentutvikling i Brøndby IF og sannsynligvis ikke i Danmark heller, sier fotballdirektør Carsten V. Jensen.
  • Antallet hvor mange talenter han har bidratt til å utvikle for klubben vår, for forskjellige landslag og spillere som har havnet som profiler i andre klubber i dansk toppfotball, er nesten umulig å fastslå.
  • Det er aldri gøy å si farvel til kolleger som har gitt så mye til oss og som har en så stor stjerne i klubben. Dessverre er det det vi skal gjøre med sesongen.
  • En kombinasjon av økende arbeidskompleksitet og økte krav gjør at vi har satt oss sammen og tatt denne avgjørelsen. Vi sier farvel som venner, og det betyr mye for både meg personlig og klubben, fordi John har gitt oss mer enn ord kan sette ord på, sier CV.

Les på Popidol: Å nei: Ed Sheeran er tilbake

John Ranum vil ikke utelukke at han kommer på noe å gjøre i Brøndbys amatøravdeling.

  • Talentutvikling i dag er ikke det talentutviklingen var da jeg startet. Det er naturlig at ting utvikler seg. Jeg har gjort dette selv i mange år, men nå er tiden inne for at jeg skal prøve noe annet, sier Ranum.
  • Tiden min i Brøndby IF har vært noe av det beste i livet mitt, og jeg har likt å komme inn og jobbe med spillerne hver eneste dag. Nå kan jeg få lov til å se dem spille fra tribunen i stedet for sidelinjen.
  • Jeg gleder meg til det også, og da kan jeg ikke utelukke at jeg finner noe å gjøre i amatøravdelingen. Det blågule blodet gjennom årene fornekter seg ikke, men når det er sagt, er jeg veldig åpen for hva fremtiden kan bringe med tanke på muligheter, sier Ranum.