title

Århus klubben AGF kan skilte med fremgang på banen og fikk sist sesong medalje i Superligaen, den første siden 1997. Århus Stiftstidende skriver at nå har klubben også fått en ny storaksjonær. Henning Norup fra H. Norup Holding Aps.

Sist uke har Henning Norup bladd opp 2,5 millioner kroner slik at han sitter på 5,12 prosent av aksjene i selskapet, han regnes med det som en storaksjonær. – Det er den positive utviklingen i AGF som har begeistret den nye storaksjonæren og trigget investeringen.

Les: Brøndby betalte småpenger for Pavlovic

ads

«AGF har en god ledelse, som har klart å legge korrosjon etter ernæring. De jobber med det lange, kule trekket, og det betyr at virksomheten har utviklet seg godt de siste årene», sier Henning Norup til avisen.

Videre mener Norup at det er en god balanse i økonomien og at klubben er over alle de store svingningene. Samtidig håper han at et nytt stadion vil komme til byen om noen år, som sier mye om potensialet.

Aksjen har også vært godt på vei de siste tre årene, der den har tredoblet seg. De måtte imidlertid se den falle med to prosent etter nederlaget torsdag kveld i Europa League-kvalifiseringen mot Mura.

Les på Sporten: Arturo Vidal på plass i Milano