title

FC Nordsjælland sportssjef Jan Laursen understreker at FCN fortsatt har stor tro på Clinton Antwi, som skal spille resten av sesongen for Esbjerg.

FC Nordsjælland leide onsdag den 20 år gamle ghaneske venstrebacken Clinton Antwi til Esbjerg i 1. divisjon.

Les: Brøndby betalte småpenger for Pavlovic

ads

Sportssjef Jan Laursen understreker at det fortsatt er stor tro på Antwi i FCN, men nå må han ha spilletid for å utvikle seg videre under den tidligere FCN-trener Olafur Kristjansson.

  • Vi har fortsatt en sterk tro på Clinton, men vi er enige om at han trenger mer kamptid på banen for å fortsette sin utvikling, oppfylle sitt potensial og komme enda sterkere tilbake, sier Jan Laursen til FCNs nettsted og fortsetter:
  • Han får gode muligheter for det i Esbjerg, og vi vet at han vil komme i gode hender med vår tidligere trener Ólafur Kristjánsson.
  • Clinton er en sympatisk ung mann med et stort hjerte både på og utenfor banen, og samtidig har han en veldig høy arbeidsmoral og handler alltid profesjonelt i alle sammenhenger. Vi gleder oss til å følge ham i Esbjerg.

Clinton Antwi har ikke spilt for FCN denne sesongen. Kontrakten hans utløper neste sommer.

Selv legger han til:

  • Jeg trenger spilletid i forhold til utviklingen min, og er derfor fornøyd med muligheten jeg nå får i Esbjerg. Jeg ser frem til utfordringen og min klare ambisjon er å kjempe for en plass på laget og gjøre min del slik at klubben kan komme tilbake til Superligaen. Jeg tror dette er det rette for meg.

Antwi har spilt 22 kamper for FCN.