title

FC Midtjylland har lånt ut den unge midtbanespilleren Rasmus Nicolaisen til Portsmouth i League 1. Han har blitt overskygget av både Erik Sviatchenko og Alexander Scholz.

FC Midtjylland kunngjorde onsdag at klubben har sendt den sterke reserven Rasmus Nicolaisen på lån til League 1-klubben Portsmouth.

Les: FC Nordsjælland har fortsatt tro på Clinton Antwi

ads

Avtalen gjelder for den kommende sesongen, fremgår det av FCMs nettsider.

Den 23 år gamle forsvarsspilleren har lenge etterlyst mer spilletid i FCM, men det ventet ikke i FCM, og derfor drar Nicolaisen nå til England på jakt etter spilletid.

Les på Sporten: Arsenal kan miste toppsignering på grunn av den fordømte Europaligaen

  • Først og fremst trenger jeg spilletid. Jeg er nå 23 år, så det er på tide å vise seg frem. Planen er at jeg skal spille mange gode kamper og forhåpentligvis levere på høyt nivå, sier Rasmus Nicolaisen i en pressemelding og fortsetter:
  • Portsmouth er en klubb med ambisjoner om å rykke opp, så jeg ser frem til å være en del av og bidra til det. Jeg har hatt noen gode samtaler med klubben, og jeg har en god magefølelse om oppholdet.
  • Fotballkulturen i England blir også spennende å oppleve. Engelsk fotball har alltid appellert til meg, så jeg gleder meg til å prøve meg frem.

I begynnelsen av denne sesongen har Nicolaisen også stått bak Manjrekar James i kampen om spilletid bak Erik Sviatchenko og Alexander Scholz.