title

FC Midtjylland-keeper Jesper Hansen er overbevist om at det vil ta en alt hvis de skal videre til Champions League-gruppespillet etter tirsdagens 0-0-kamp i Tsjekkia.

FC Midtjylland spilte den første av to kamper i Champions League-sluttspillet på tirsdag, og her ble det et utmerket utgangspunkt for de danske mesterne da de kom 0-0 med Slavia Praha i Tsjekkia.

Neste uke tar Central Jutlanders mot tsjekkene i Herning, og her krever FCM-keeperen en stor kamp hvis man skal ta billetten til klubbens første CL-gruppespill noensinne.

ads
  • «Jeg håper vi kan kontrollere kampen bedre når vi spiller på MCH og ikke er i ukjent territorium».
  • «Jeg håper vi kan ta det siste skrittet mot det lovede landet som ligger foran oss, men vi må kjempe i 90 minutter pluss, og helt til blodet spruter ut av oss hvis vi skal være i det gruppespillet der. Vi vet at en enda tøffere kamp venter enn i Tsjekkia,» sier han til FCM TV og fortsetter om kampen:
  • Les: Amerikansk investor har kjøpt SønderjyskE
  • «Jeg tror vi leverte en solid innsats på det fysiske nivået og sto godt organisatorisk mot et vanskelig lag, som kom ut med kraft og god energi, som vi hadde forventet. Vi kunne se at de hadde litt kvalitet, men jeg tror vi var gode med det hele veien».
  • Vi fikk ikke laget den store i første omgang, men til slutt hadde vi noen muligheter som vi var litt irritert over, vi ble ikke gjort større eller satt inn.
  • Vi er litt skuffet over at vi ikke tok den første pluggen her med mål hjemme. Det sier også litt om hvor langt vi har kommet at vi opptrådte hjemmefra her»

Neste oppgjør spilles onsdag 30. september klokken 21.00 i Herning.