På torsdag morgen fikk Lars Friis sparken, noen timer senere er det klart for comeback for Erik Hamrén.

Vi får kalle det et comeback når den tidligere Rosenborg-treneren har vært ute av fotballsirkuset siden han sluttet som islandsk landslagstrener for rundt to år siden. Nå blir det retur til klubben han ledet til seriegull i 2008.

Aalborg Fotballs sportssjef Inge André Olsen var strålende fornøyd med løsningen da det ble klart at Friis «ikke var rett mann for jobben» etter 22 kamper som Aab-trener.

Les: Tuchel favoritt til å ta over ny Premier League-klubb

Erik Hamrén gleder seg til å komme i gang som AaB-hovedtrener, da det er en klubb som har en stor plass i svenskens hjerte. Han var også lei av å spille golf hele tiden.

Jeg ante det ikke, men jeg har tenkt på det noen ganger. AaB har en stor plass i hjertet mitt, det samme har alle klubbene jeg har jobbet i. Det er også derfor jeg står her nå.

– Det er to ting, og det ene er at jeg er veldig sulten på en trenerjobb. Det siste halvåret har jeg spilt mye golf, men nå er det en litt større ball, sier Hamrén lattermildt og fortsetter.

– Det andre er at AaB spurte om jeg kunne hjelpe, og derfor var det en enkel avgjørelse for meg å ta.

– Timingen hadde vært bedre om vi hadde vært på toppen. Så timingen er tøff og vi må jobbe hardt fordi vi er i bunnen av ligaen. Så det krever hardt arbeid.

Les: 5 aktiviteter som gjør høsten litt koseligere