Andrija Pavlovic sier at den sportslige retningen som er satt i Brøndby overbeviste ham om å bytte til klubben. Han er klar på at hans fortid med rivaler fra FC København ikke vil bli ubemerket av fansen, men det faktum spilte ikke inn i hans beslutning om å bytte til Brøndby.

  • «Jeg har stor respekt for at det kanskje ikke er trøyen min som selges mest på grunn av min tid FC København, men det endrer ikke at jeg kommer til Brøndby IF, fordi jeg vil vinne kamper, og jeg tror at jeg kan bidra og at jeg kan gjøre en forskjell for klubben», sier han til klubbens hjemmeside.

Les på Sporten: Fotballen ble grunnlagt på en pub

Den nå 26 år gamle spissen sier også at han valgte Brøndby på grunn av klubbens sportslige retning og spillestil.

  • «Jeg brenner for å komme ut og spille fotball igjen, og jeg liker den sportslige retningen som er satt i Brøndby IF med offensiv fotball og press på motstanderen»
  • Jeg har utviklet meg som fotballspiller og menneske siden jeg sist spilte i Superligaen, og i en tropp med mange talenter er jeg overbevist om at jeg er en av de eldre som må vise vei, og jeg ser frem til det ansvaret, utdyper han.