title

Det er store nyheter som kommer fra Superligaklubben SønderjyskE idag. Klubben er dermed kjøpt av en amerikanske investorer ledet av Robert Platek. Han er allerede medeier i den tradisjonelle engelske klubben Sunderland.

SønderjyskE skriver om prosessen frem til salget:

For drøye to måneder siden henvendte Platek-familien seg til Claus Guldager, som er styreleder i Sønderjysk Elitesport A / S, for å finne ut om SønderjyskE Fodbold var til salgs.

ads

Les: Henning Norup kjøper seg opp i AGF

  • Etter en tett dialog mellom Platek-familien og Claus Guldager om verdier, tanker og visjoner, utviklet de mange telefonsamtalene og virtuelle møtene seg til faktiske forhandlinger om vilkårene for er salg.
  • Den amerikanske interessen har nå resultert i at Platek-familien – ledet av Robert Platek – kjøper SønderjyskE Ejendomme A / S og SønderjyskE Fodbold A / S fra Sønderjysk Elitesport A / S.
  • Salget gir SønderjyskE Fodbold muligheten til å konsolidere seg ytterligere i Superligaen, og det gir utvilsomt en mulighet for at ytterligere lag blir lagt til den gode sportslige utviklingen.
  • Salget innebærer en betydelig økonomisk konsolidering, som ikke kan unnlate å også påvirke de sportslige ambisjonene.
  • SønderjyskE Fotball må drives av de samme ansatte i hverdagen, og logoen, farger og verdier som gjennomsyrer klubben vil fortsette å være den samme.
  • Det er selvfølgelig en nødvendighet at sørjylenderne og regionens selskaper – store og små – støtter fotballprosjektet, som fortsatt er et regionalt prosjekt.

SønderjyskE ønsker ikke å publisere økonomien i salget.

Les på Sporten: L´Equipe: Cavani og Suarez blir endelig superduoen verden har ventet på!